Присъединете се към Eclipse Corevix, за да отключите премиум съдържание
Получете моментален достъп до курирани ръководства за автоматизация, концепции за конфигурация и най-добри практики в операциите. Изработени за ясна и уверена оценка, материалите са представени в премиум формат, съобразен с политиките.
Защо да създадете акаунт
Настройването на профила ви улеснява последващите контакти и осигурява съответствие с обсега и насоките на Eclipse Corevix.
- Организирани прегледи на стъпки в автоматизацията и теми за конфигуриране.
- Прозрачни политики и бележки за откритост на всяка страница.
- Ръководен път за регистрация, съобразен с оперативните стъпки и групи от параметри.
Вече имате акаунт? Влезте тук.
Създайте своя акаунт
Изпратете вашите данни, за да започнете достъпа си и да преминете през ръководените стъпки за настройка.
Бележки за регистрацията
Eclipse Corevix предлага премиерен информационен център за автоматизирана търговска интелигентност. Изпращането на формуляра активира последващи действия за завършване на вашия акаунт и стъпките по onboarding. Детайлите за политика са изброени по-долу за справка.
Създайте вашият акаунт днес
Присъединете се към нашата общност и открийте нови възможности с простата регистрация.
Лесна регистрация
Създаването на акаунт е бързо и ненатоварващо, само с няколко стъпки.
Персонализиран достъп
След регистрация можете да персонализирате профила си по ваш вкус и предпочитания.
Подобрено изживяване
Насладете се на уникални функции и ресурси, достъпни само за регистрирани потребители.
Често задавани въпроси
Как мога да се регистрирам?
Просто попълнете формуляра за регистрация с информацията си и потвърдете имейла си.
Какви данни са необходими?
Ще ви помолим за основна информация като име, имейл и парола.
Мога ли да променя паролата си?
Да, можете да промените паролата си по всяко време от настройките на профила.
Какво става, ако забравя паролата си?
Можете лесно да възстановите паролата си, като последвате указанията на страницата за вход.
Как мога да деактивирам акаунта си?
Съществува опция за деактивиране на акаунта в настройките, където можете да следвате инструкциите.